HAVA DURUMU

GAZIANTEP

AK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak “8 Şubat, her biri vatan için, bayrak için, namus için şehit olan göğsü aşk-ı vatanla dolu yiğitlerin Antep’i Gaziantep yaptığı bir gündür” dedi.

Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak Gaziantep’e “Gazi” unvanı verilişinin 100. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında;

“8 Şubat’ın 100 yıl önce “Vurun, Antepliler namus günüdür” diye başlayan kahramanlık mücadelesinin “Gazi” unvanı verilerek taçlandırıldığı gündür. Her biri vatan için, bayrak için, namus için şehit olan; göğsü aşk-ı vatanla dolu yiğitlerin Antep’i Gaziantep yaptığı gündür. Yıkılmış evlerini kendilerine siper yaparak düşmana 10 ay dayanan atalarımızın onurlandırıldığı gündür” dedi.

“Hürriyet için kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla cesaretle mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onlar ki Antep’i Gaziantep yapan büyük mücadelenin mimarları, onlar ki bizlere bu emsalsiz mirası bırakanlardır. Onları minnetle yad ediyoruz” ifadelerini kullanan Dr. Derya Bakbak;

Dünyada "Gazi" unvanına sahip ilk ve tek şehir olan Gaziantep’i yazar Müfide Ferit Tek şöyle anlatır; “Gaziantep sen bir abidesin! Sen ikinci bir Plevne, ikinci bir Çanakkale’sin. Sen kahraman Antep, bütün bu elem günlerinin teselli, bu necat günlerinin ümidisin! Mütakere muharebe şerefi iftiharı oldun! Avrupa´nın çelik, camit ruhunu gevşeten bir secaat ateşi oldun!” demiştir” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 8 Şubat 1921’de “Gazi” unvanı verilmesinden, tam 100 yıl sonra da Gaziantep’in şahlanmaya devam ettiğine değinen Dr. Derya Bakbak;

“Atalarımızdan aldığımız cesaret ve ilhamla, Dünya’da Türkiye, Türkiye’de Gaziantep diyerek milli mücadele ruhumuzu, kalkınma mücadelesi olarak sürdürüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada, Gaziantep ihracattaki başarılarıyla, sanayisiyle ve sosyal devlet anlayışıyla ülkemizin parlayan yıldızı haline gelmiştir. Tam 100 yıl önce, nasıl tüm dünyayı kendimize hayran bırakan bir destana imza attıysak, bugün de aynı mücadele ruhuyla Gazi şehrimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, marka şehir Gaziantep’i 2023 ve 2051 vizyonlarına taşıyacak, bize miras kalan bu şanlı toprakları evlatlarımıza daha da güçlü teslim edeceğiz” diyen Dr. Derya Bakbak sözlerinin sonunda;

“Bu duygu ve düşüncelerle, Gaziantep’e “Gazi” unvanı verilişinin 100. yıl dönümünü kutluyor, kahramanlık destanı yazan atalarımızı saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

SİTE İÇİ ARAMA

REİSLE KUCAKLAŞMA VAKTİ GAZİANTEP

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN 15 Mart 2019 Cuma günü saat 13:30'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda GAZİANTEP İLE KUCAKLAŞACAK... Bu özel buluşmaya tüm halkımız davetlidir...

ÇALIŞMA OFİSİMİZ HİZMETİNİZDE...

DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZ! Her Pazartesi 11:00-13:00 saatleri arası OFİSİMİZDE SİZLERLE BULUŞUYORUZ. Yer: İnönü Caddesi No:168 Şahinbey/GAZİANTEP

HASRET BİTİYOR GAZİANTEP

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 26 Ocak 2019 Cumartesi Günü saat 13.00'da Karataş Spor Salonu'nda GAZİANTEP İLE KUCAKLAŞACAK, İlçe Belediye Başkan Adaylarımızı açıklayacak. Bu özel buluşmaya tüm halkımız davetlidir.

DR DERYA BAKBAK, 27.DÖNEM AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ.

DERYA BAKBAK, 27. DÖNEM AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU.